top of page

ons 23 mars

|

Danderyds distrikt

Stödgala för Ukraina

Danderyds kommun arrangerar stödgala & insamling till barn & unga i krigets Ukraina. Den 23 mars skapar Demo och Ungt Fokus en kväll tillsammans med en rad lokala artister där insamlade medel går oavkortat till Rädda Barnens arbete med kriget i Ukraina.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stödgala för Ukraina
Stödgala för Ukraina

Tid och plats

23 mars 2022 17:00 – 21:00

Danderyds distrikt, Mörbyhöjden 24, 182 32 Danderyd, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vill du bidra redan nu?: https://raddabarnen.adoveo.com/start/T0RaaFpHOTJaVzg9/?location=View 

Insamlingen är en del av en internationell samverkan där ungdomsverksamheter runt om i Europa kraftsamlar för att stödja barn och ungdomar som drabbas av kriget i Ukraina. I projektet har Demo varit i kontinuerlig kontakt med ungdomsmötesplatser i Ukraina för att få en tydlig bild om vad deras största behov är.

”Vi ser framför oss en känslostark kväll där musik och ungas konstuttryck står i fokus och vi hopas på en stor uppslutning från alla åldrar. Under denna viktiga kväll öppnar vi upp för alla åldrar”, säger Olov Häggmark, kulturproducent Demo, Danderyds Kommun.

Artisterna på insamlingsgalan kommer utgörs av lokala talanger och unga musiker som genom musik förmedlar sitt budskap om en fredligare värld. Som besökare får man välja sin entréavgift som oavkortat kommer gå till Rädda Barnens arbete på plats i Ukraina genom den rikstäckande insamlingen som upprättats.

Tid och plats: Demo, Mörbyhöjden onsdag 23 mars kl 17-21

För mer information:

info@demodanderyd.se eller ring oss på 073-662 00 33

Dela detta evenemang

bottom of page