top of page

lör 14 okt.

|

Demo

HYPE Festival

Danderyds största ungdomsfestival

HYPE Festival
HYPE Festival

Tid och plats

14 okt. 2023 15:00 – 23:00

Demo, Mörbyhöjden 24, 182 32 Danderyd, Sverige

Om evenemanget

OBS! För att komma in på Hype Festival måste du vara uppskriven på gästlistan. Det är helt gratis att skriva upp sig och helt gratis att komma in! Följ denna länk för att skriva upp dig.

𝐇𝐲𝐩𝐞 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 är inte bara en festival, det är en explosion av fritid, gemenskap, kreativitet och glädje. Festivalen presenteras av Danderyds Kultur- och Fritidsnämnd och drivs av ungdomars tankar, idéer och åsikter. För första gången någonsin samlar vi Danderyds unga på ett och samma ställe för att uppleva det mest episka evenemanget 2023.

A𝐤𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐬𝐨𝐦 𝐬𝐩𝐫𝐚𝐤𝐚𝐫 𝐚𝐯 𝐦å𝐧𝐠𝐟𝐚𝐥𝐝  Spännande aktiviteter som passar alla intressen och smaker! Upptäck föreningsliv, näringsliv och kulturella aktiviteter från Danderyd. Ge dig själv möjligheten att prova på något helt nytt eller ta chansen att glänsa i Hypes episka tävlingar.

𝐋𝐢𝐯𝐞𝐦𝐮𝐬𝐢𝐤 𝐬𝐨𝐦 𝐠𝐞𝐫 𝐡𝐲𝐩𝐞  Musiken är själen på Hype Festival. Upplev oförglömliga liveframträdanden från unga talanger och etablerade artister. Oavsett om du vill dansa, sjunga med eller bara njuta av rytmerna kommer scenen vibrera av musik som får hjärtat att slå lite snabbare.

𝐔𝐭𝐬𝐭ä𝐥𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐨𝐦 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞𝐫𝐚𝐫  Vi har samlat de bästa utställarna för att ge dig inspiration och möjligheter att utforska nya intressen. Du kommer att upptäcka det senaste och mest spännande inom det du älskar och kanske hittar något helt nytt att fascineras av.

𝐆𝐞𝐦𝐞𝐧𝐬𝐤𝐚𝐩 & 𝐇ä𝐥𝐬𝐚  Hype Festival har inte bara som mål att underhålla, utan även att främja en bättre hälsa och välbefinnande. Genom att erbjuda en dag fylld med aktiviteter och möjligheter att prova på nya saker, hoppas vi inspirera till en aktiv och varierad fritid som bidrar till en starkare kropp och själ.

𝐉𝐨𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐡𝐲𝐩𝐞 den 14e oktober och håll ögonen öppna och följ @hypedanderyd på instagram för alla uppdateringar!

Dela detta evenemang

bottom of page