top of page

mån 26 juni

|

Demo

HBTQIA+ Läger

Safe space-läger för dig mellan 13-18 år!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
HBTQIA+ Läger
HBTQIA+ Läger

Tid och plats

26 juni 2023 10:00 – 30 juni 2023 16:00

Demo, Mörbyhöjden 24, 182 32 Danderyd, Sverige

Om evenemanget

Identitetsstärkande läger för HBTQIA+ ungdomar, 13-18 år.

Kultur och aktivitetshuset demo i Danderyd välkomnar dig att delta i ett kreativt, roligt, identitetsstärkande och gemenskapsbyggande dagläger på sommarlovet.

När: 26-30 juni mellan kl 10-16

Var: Mörbyhöjden 24, nära Mörby centrum. I anslutning till Fribergaskolan.

Kostnad: Gratis (även maten).  OBS! Maten är bokad. Det går fortfarande att anmäla sig men då får en ta med sig egen mat.

Innehåll Varje dag kommer du få skapa något nytt utifrån ett tema och du väljer hur du vill uttrycka dig. Musiksalar, danssal, podcast-utrustning, studiodatorer, konstnärsmaterial, foto och filmutrustning finns tillgängliga för dig. Kanske går ni ihop och gör en låt tillsammans eller så hittar du en lugn vrå och målar en tavla eller skriver dikter. Vi hjälper varandra med idéer och tips.  Varje dags tema utgår från dig och ditt liv. En möjlighet att formulera tankar och visa upp dem för andra som kan ta emot dig, ge dig stöttning, feedback och applåder.

Varje dag serveras en enklare lunch och fruktskålar står redo när du behöver fylla på med energi.  Kök finns om du vill laga något eget eller värma upp mat.  Vi hjälps åt med dukning, servering och diskning.

Övrigt som finns att göra: Läsa i biblioteket, spela spel, hänga i gaming-rum, träna i gymmet eller spela fotboll och basket i vår utemiljö.

Ledare för lägret

Jack Stjernfelt: Fritidsledare. Ickebinär (hen) med erfarenhet av teater och hantverk. Bra på att ge tips på tekniker kring skapande och är dessutom duktig på smink och hur en kan använda det till att stärka sin identitet.

Smilla Eklund: Fritidsledare. Transperson (hon) som älskar att vara kreativ. Har jobbat i drygt 20 år med tonåringar och brinner för att få dig att lyckas. Kan ge dig tips när du kört fast i ditt skapande.

VÄRT ATT VETA: Under veckan kommer det finnas annan personal och sommarjobbande ungdomar som inte deltar i lägret.

Tillgänglighet

Toalett anpassad för rullstol och rörelsehinder finns.  Vi håller kök och ytor fritt från nötter. Undvik att ta med nötter.  Omklädningsrum och duschar finns med låsbara dörrar.  Maten kommer vara vegetarisk men anpassas efter behov.

Dela detta evenemang

bottom of page