top of page

mån 24 juni

|

Demo

HBTQ+ Läger

Identitetsstärkande och gemenskapsbyggande läger för HBTQ+ ungdomar!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
HBTQ+ Läger
HBTQ+ Läger

Tid och plats

24 juni 2024 10:00 – 28 juni 2024 16:00

Demo, Mörbyhöjden 24, 182 32 Danderyd, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Identitetsstärkande och gemenskapsbyggande läger för dig som identifierar dig som HBTQ+ och är mellan 13-18 år!

NÄR: 24-28 juni, kl. 10-16

VAR: Kultur- och aktivietshuset Demo, Mörbyhöjden 24, 182 32 Danderyd. Vi ligger nära Mörby centrum, i anslutning till Fribergaskolan.

PRIS: Gratis!

INNEHÅLL:

Lägret kommer ha stort fokus på det identitetsstärkande och det gemenskapsbyggande. Vår förhoppning är att du som deltagare ska lämna lägret med nya kunskaper om din identitet för att sedan kunna känna dig starkare och säkrare i dig själv. Förstärk det community du redan har eller hitta ett nytt hos oss!

Dagarna kommer bland annat bestå av skapande projekt utifrån queera teman, samtal och lärande om HBTQ+ upplevelser och historia, och framförallt roliga stunder med härligt sällskap! Under en av dagarna kommer vi även besöka ett museum inne i Stockholm för kreativ inspiration.

TILLGÄNGLIGHET:

Våra lokaler är tillgängliga för alla, oavsett rörelseförmåga.

BRA ATT VETA:

Under veckan kommer det även finnas annan personal och sommarjobbare som arbetar i lokalerna, men som inte deltar i lägret.

LEDARE:

Jack Stjernfelt (hen): Erfaren inom teater, dans och scenkonst, och älskar att vara kreativ och skapa saker - särskilda favoriter är virkning, smyckestillverkning, och att jobba i lufttorkande lera. Är även duktig på smink och hur det kan användas i könsbekräftande syfte.

Johanna Berglund (hon): Jobbar vanligtvis på Demo och syns ofta ute i lokalerna. Älskar allt som har med text att göra - läsa, skriva, analysera. Tycker även om att vara kreativ i form av att måla och virka.

David Persson (han): Jobbar precis som Johanna vanligtvis på Demo, framför allt med musikverksamheten. Kan spela flera olika instrument och hjälpa dig som vill skapa inom musik. Gillar även grafisk formgivning och att åka skateboard. 

***

Vid frågor eller funderingar, kontakta projektansvarig Jack via mail - jack.stjernfelt@danderyd.se

Dela detta evenemang

bottom of page