top of page

tors 15 sep.

|

Danderyds distrikt

Ett årskalas - demo!

1 års kalas på Demo! Den 15 september är det 1 år sedan Robert Nibelius klippte banden till det nya Demo, skylten kom upp på fasaden och mjukglassen svalkade av en hel generation i sensommarvärmen.

Ett årskalas - demo!
Ett årskalas - demo!

Tid och plats

15 sep. 2022 14:00 – 16 sep. 2022 21:00

Danderyds distrikt, Mörbyhöjden 24, 182 32 Danderyd, Sverige

Om evenemanget

1 års kalas på Demo!

För snart ett år sedan bytte Fribergagården namn till Demo. Men det innebar inte bara ett nytt namn, utan ett nytt tänk. Demo är en plats och ett nav för ungas uttryck i alla dess former. Med ett arbetslag som under hela pandemin finslipat sin strategi för att vara lokalt förankrade i ungdomskultur, i samhällsfrågor som engagerar unga men framförallt det som hela tiden legat i förgrunden; -Att kunna erbjuda en rik fritid som bygger på glädje och ungas engagemang.

Nu vill vi  tillsammans med er  fira och visa upp allt de t fina som vi lyckats skapa tillsamman med våra besökare, alla verksamheter. Få en inblick i alla de samverkansprojekt som pågått under året, där vi också under denna dag kan visa upp en hel del nytt.

Vi erbjuder denna eftermiddag/kväll ett axplock från hela vår verksamhet.

Nytt sedan starten för 1 år sedan:

- Det nya biblioteket. En perfekt plats för att låna en bok eller studera. Samverkansprojekt med Biblioteket i Danderyd.

- Digital kreativ studio - Här fokuserar vi på musikproduktion, filmredigering, fotoredigering 3D-printning.En plats för ungas kreativitet och skapande.

- Ny replokal - Vår musikverksamhet fortsätter växa och har under året växt ur sin första kostym så verksamheten expanderar.

- Dansstudio - Ett perfekt dansgolv med skön atmosfär, perfekt för större dansgrupper eller en Yoga-session. Denna lokal öppnar upp för ytterligare föreningssamverkan i kommunen.

Det kommer bjudas på livemusik, lättare snacks och svalkande dryck.

Den 15 september har du chansen att återigen komma på vårt öppna hus.

Hjärtligt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page